joi, 21 august 2008

Dictionar feminin

Da= Nu
Nu= Da
Poate= Nu
Imi pare rau= O sa-ti para rau
Avem nevoie= Vreau
Hotaraste tu= Decizi corecta e deja evidenta
Fa cum crezi= O sa-ti para rau dupa aia
Trebuie sa vorbim= Am nevoie sa ma lamentez
Sigur, fa-o daca vrei= Nu vreau sa o faci
Nu sunt suparata= Sigur ca sunt suparata, cretinule
Esti atat de masculin= Trebuie sa te mai razi
In seara asta esti atat de dragut cu mine= E posibil sa te gandesti numai la sex?
Stinge lumina= Am celulita
Bucataria este asa de nepractica= Vreau o casa noua
Ma iubesti?= Trebuie sa-ti cer ceva
Cat ma iubesti?= Am facut ceva ce n-o sa-ti placa
Am fundul mare?= Spune-mi ca sunt splendida

2 comentarii:

Animalici spunea...

Adauga niste umor siteului tau. Pe langa caricatura de la Vidu, pune-i o poza amuzanta cu animale care se schimba in fiecare zi automat :P

http://animalici.ro/pentru-siteul-tau
Saru'mana!

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!